Wonder Wheatgrass och Macatac

Nu säljer E Säljinvest nya nyttiga drickor från Guru Happy – Wonder wheatgrass och Macatac.
När du missat frukosten, behöver ett bra mellanmål eller bara vill dricka något vettigt är Wonder Wheatgrass ett gott val. Med 3300 mg ekologiskt vetegräsextrakt laddat i varje flaska får du i dig mängder med nyttiga ämnen.  Den kraftfulla och törstsläckande lyckodrycken Macatac är laddad med 1000 mg macaextrakt. En daglig dos av en rot som kan ge dig styrka, happiness och ”cojones”. Vi har toppat med lite kolsyra för en frisk och unik smak.

Peka Grillat & Gratäng med Dogge Doggelito

Framgången med Pekas gratänger fortsätter – nu med Dogge Doggelito. Pekas konsumentkampanj Grillat & Gratäng körs för fullt under sommaren. E Säljinvest ordnar bl a med skyltning i butikerna.

E Säljinvest AB säljer Peka Sveriges potatisgratänger

E-Säljinvest  AB har i oktober inlett ett samarbete med PEKA SVERIGE, marknadsledande inom segmentet kylda potatisprodukter, på den svenska marknaden. Vi är mycket stolta över vårt nya uppdrag och med vår hjälp får PEKA en rikstäckande säljkår som ska arbeta för att aktivera och stärka varumärket i handeln och bygga kategorin inom kylda potatisprodukter. Peka lanserar nu under hösten  Peka Potatisgratäng med svamp, som ytterligare stärker och utökar kategorin kylda potatisprodukter och ger konsumenterna ytterligare val av potatisgratäng som är…. SÅ GOD ATT DU KALLAR DEN DIN!
 

E Säljinvest AB säljer Fragancia konfektyr

E Säljinvest har fått uppdrag av Fragancia Trading AB att sälja deras konfektyr och snacksprodukter på dagligvaruhandeln i Sverige. Fragancia Trading importerar ett brett sortiment av livsmedel som levereras till detaljhandeln. Deras produkter finns representerade på ICA, Axfood, med Hemköp och Willys samt ÖoB mfl. Bland varumärkena kan nämnas Märtas Trädgård, MR Party och Karlsens Konfektyr.

E Säljinvest AB säljer Killer drycker

E Säljinvest har inlett samarbete med Globalia AB för att lansera en serie med ”funktions/livsstilsdryck” under varumärket Killer i Sverige. Killer finns i 32 länder världen över och kommer nu till Sverige. Det är drycken för ”the crazy ones” och Globalia lanserar initialt tre smaker av sju på den svenska dagligvarumarknaden tillsammans med oss på E Säljinvest